Honden

Informatie over je hond

Reclame

Blafbanden

Trouwe viervoeters kunnen goed dienen als levend alarm. Een behoorlijke waakhond blaft wanneer er een onbekende voor het huis staat. Maar wat nou als je hondenkind ongewenst blaft als je bijvoorbeeld weg bent? Een blafband kan je helpen. Er zijn vele beweegredenen waarom een baasje besluit om een anti blafband aan te schaffen. Er zijn verschillende types. Om het leuk te houden voor je hond, zijn er een aantal punten waar wij als hondenbezitter aan moeten denken.

Hoe lang kan een hond alleen zijn?

Inmiddels mogen we allemaal langzaam weer terugkomen naar kantoor. Dit vinden wij leuk, maar je trouwe viervoeter iets minder. Je hond kan namelijk helaas niet altijd mee op je avonturen buiten de deur. Wanneer je hond vaker alleen is kan hij zich gaan vervelen. Dit kan probleemgedrag veroorzaken. Om dit probleemgedrag te voorkomen vraag jij je misschien af; hoe lang kan een hond alleen zijn?

Je hond bijt in zijn riem

Na een vermoeide dag werken neem je direct je hondenkind even mee uit. Even de rust opzoeken met een wandeling. Jouw hond kan niet wachten om mee te gaan en bijt in de riem. Is dit de bedoeling? Je probeert je best te doen om hem te laten stoppen maar helaas... Je hond bijt in riem, maar hoezo doet hij dit? Dit kan vele oorzaken hebben. Het kan aan het enthousiasme liggen of aan stress. Benieuwd waarom jouw hond dit doet? De onderstaande links geven je antwoord